Чоловік розклеює наліпки на державних установах Львова та передає їх перехожим і автомобілістам.

Львівський бізнесмен Ростислав Мельник, який іде на вибори у Верховну Раду від 116 округа Львова, розпочав акцію «Хабарі. Не бери. Не давай». Стікери з відповідним написом його команда розклеювала на державних установах Львова та передавали перехожим і автомобілістам.

Хабарі. Не беру. Не даю. Ростислав Мельник«Люди вже не сприймають високі фрази про те, що треба боротись з корупцією. Я вважаю, що треба діяти. Так, це лише початок. Але починати кожному з нас треба з себе», – пояснив Мельник.

Символічно, що перша наліпка з’явилась на будівлі Нацполіції Львівщини, а її очільник Валерій Середа навіть попросив футболку с написом «Хабарі. Не беру. Не даю».

«Кожен повинен зрозуміти, що коли у нього вимагають хабар – його намагаються принизити. За таким самим принципом має думати і той, хто вимагає. Вимагати хабар – це принизливо», – зазначив Начальник ГУ Національної поліції Львівської області Валерій Середа.

Хабарі. Не беру. Не даю. Ростислав МельникОкрім поліції до флешмобу долучились ще кілька владних установ. Зокрема, Львівський апеляційний адміністративний суд, де працював суддя-колядник Ігор Зварич. Головне управління ДФС у Львівській області та Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області. Також участь у флешмобі взяв депутат Львівської міськради та громадський активіст Ігор Зінкевич. Останній дозволив причепити стікер «Хабарі. Не бери. Не давай» на свою автівку.

Також ініціативу підхопила громадськість. Перехожі та власники транспортних засобів залюбки брали наліпки із написом «Хабарі. Не беру. Не даю», зауважуючи, що починати треба з самих себе.

Львів'яни кажуть СТОП хабарям! Дуже тішить, що наші люди свідомі у такому питанні. "Хабарі. Не бери. Не давай".#хабарінеберунедаю#хабарінеберинедавай

Gepostet von Ростислав Мельник am Sonntag, 23. Juni 2019