Комфортне житло у центрі столиці. Корпорація Нерухомості РІЕЛ отримала сертифікати на введення в експлуатацію першої та другої черг житлового комплексу “Львівський Квартал”.

Це комплекс з семи будинків, в якому гармонійно поєднуватиметься сучасна європейська архітектура із затишною атмосферою міста Лева.

“Ми з дружиною довго стояли перед вибором, зупинилися на “Львівському Кварталі”. Планування прекрасне. Ми взяли двокімнатну квартиру з відмінним видом. Мені подобається Поділ, метро поруч, ринок поруч”, – розповів інвестор ЖК “Львівський Квартал” Микола.

У “Львівському Кварталі” планується і зручна інфраструктура. Сам комплекс – закритого типу під цілодобовою охороною. Родзинка комплексу – індивідуальне опалення і панорамні вікна, які доповнюють світлом зручні планування квартир.

“За останні чотири місяці ми ввели сім об’єктів в експлуатацію. Чотири з них у Львові і три – в Києві. Зараз ми отримали сертифікати по першій-другій черзі “Львівського Кварталу”. Всі ці об’єкти є третьої категорії складності. Здаються при створеній комісії ДАБІ України, Київської адміністрації”, – сказав Президент Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник.