Кому, як не дітям знати, як має виглядати крута сучасна школа. Корпорація Нерухомості РІЕЛ вирішила врахувати думку маленьких експертів, започаткувавши конкурс «Сool School!», у якому малеча отримала змогу відчути себе справжніми архітекторами ідеальної Школи майбутнього.

Конкурс викликав справжній ажіотаж: участь у ньому взяли 600 дітей з різних шкіл міста. Вони разом обговорювали ідеї, малювали, проектували і навіть моделювали у 3D. Це якраз той випадок, коли творчість та інновації поєднуються в одному проекті і дозволяють на максимум включити дитячу уяву. А ще – відчути себе справжньою командою, працюючи разом над втіленням ідей.

«Сіли троє за комп’ютер, подивились, погодились, – розповідає Маркіян, учасник конкурсу – І наступний тиждень просто провели в кафе біля школи. Це було круто!»

Обрати кращих серед більше ніж півсотні учасників було непросто, але цінні призи таки знайшли своїх переможців. Діти справді щасливі – і не тільки тому, що отримали подарунки мрії, а й тому, що спробували свої сили в серйозному, масштабному проекті. Для декого це навіть перший крок у доросле життя: адже можливість спроектувати цілу школу є справжнім викликом, з яким учасники конкурсу успішно впоралися. А найкращі ідей будуть втілені у Школі майбутнього, яку реалізує Корпорація Нерухомості РІЕЛ. Компанія зацікавлена в розвитку соціально-важливих для міста проектів та в залученні до них максимальної кількості енергійних, креативних дітей та підлітків. Адже саме їм завтра розвивати наше місто. Президент Корпорації РІЕЛ Ростислав Мельник переконаний: у нового покоління все вийде, а «Львів буде паровозом України»

«Найголовніше те, що в цій нашій ініціативі діти себе проявляли просто супер. Вони отримали багато призів за те, що прийняли участь. Всі дякують за наданий шанс всі дуже задоволені! І хочуть продовжувати приймати активну участь в проектуванні нашої майбутньої школи».

Школа-переможець конкурсу «Сool School!» отримає головний приз — сучасну відпочинкову зону. Це ще один крок назустріч дітям від Корпорації Нерухомості РІЕЛ, який дозволить покращити навчальний простір. А загалом весь проект, за словами і організаторів, і учасників, надихає творити, думати, розвиватися. Та ще раз підтверджує: завдяки таким ініціативам, що розкривають дитячий потенціал, Львів вже скоро зможе похвалитися сучасними проектами, які задаватимуть нові стандарти будівництва, архітектури та планування громадського простору.