Зустрівся зі студентами Інституту будівництва та інженерії довкілля НУ «Львівська Політехніка». Вони інші, ніж ми були колись. Весь світ відкритий для них, вони мають стільки можливостей. Але як колись, так і зараз, переконаний, що успішним може стати лише той, хто наполегливо працює не менше 70 годин на тиждень. Абсолютні фанати своєї справи завжди затребувані на ринку – саме такі не бояться конкуренції та мають найвищі зарплати.

Насправді, всі працедавці мріють про досвідчених спеціалістів, але де ж їх взяти?

Сьогодні команда РІЕЛ наполовину складається з молоді до 30 років! Технології в будівництві змінюються, застосовуються новітні матеріали, енергоефективні підходи, при виборі матеріалів надважливими є екологічні критерії. Сьогодні я можу конролювати хід будівництва у будь-якій точці світу. Ми прозоро бачимо усю логістику на будівництві завдяки Майкрософт-Проджект.

Щоб мати ще потужніший колектив, ми готові ділитися знаннями і допомагати студентам йти в ногу з часом. Стажування та практика в РІЕЛ стануть шансом втілювати інновації не віртуально, а в реальному колективі, на реальних об’єктах. І я впевнений, ми самі виховаємо цих ідеальних спеціалістів, про які мріє кожна компанія.

Сподіваюсь, наша зустріч була корисна, а додаткові стипендії, які вже отримали і надалі отримуватимуть кращі студенти-будівельники, лише заохотять молодих спеціалістів і змотивують до розвитку у своїй галузі!